Translate

11 Ocak 2015 Pazar

ERMENİ YALANLARI , HALA BEYİNLERİ ZEHİRLİYORLAR




‘Son 30 yıldır, kimi Ermenilerin çeşitli belge sahtekarlıklarına ilişkin olarak yabancı dillerde kitap ya da kitapçık boyutunda çok sayıda yayın yaptım. Bu kez de, akıllara durgunluk veren ve tüyler ürpertici yeni bir foto-kurgu hilesini sizin aracılığınızla dünyaya ilan ediyorum’








Bir Yalan Sarmalı
Ataöv, Amerika’daki Los Angeles Kaliforniya Üniversitesi’nde duvarlara asılan resimli bir konuşma serisi duyurusunda Atatürk’ün fotoğrafının önüne, barsakları dışarı fırlamış kanısını veren, Ermeni çocuğu olduğu izlenimi yaratılarak bir ceset görüntüsü eklendiğini kaydetti.

İlanın en üstünde ‘İnkarın yüzü yalan söylemez’ diye saçma bir başlık yazıldığını anlatan Ataöv, şöyle devam etti: ‘14 Nisan 2005 tarihli toplantının üniversitenin Moore binasında öğleden sonra saat 17.30’da olacağı ve Dr. Vahram Şemmasyan, Dr. Levon Maraşlıyan, Ardaşes Kassakiyan’ın konuşacakları bildiriliyor. Etkinlik ‘Alfa Epsilon Omega Ermeni Soykırımı Anma Komitesi’nce düzenlenmiş. Yalandan söz eden bu kişilerin kendileri büyük bir yalan sarmalı içindeler.’


Hileli fotoğrafla aslını yan yana koyan Ataöv’ün tespit ve yorumu şöyle:


‘Fotoğrafın sol üst köşesinde Atatürk’ün Latife Hanım’a yazısı ve imzası var. Fotoğrafın aslında Atatürk’ün ayağının dibinde sanki barsakları çıkmış gibi duran bir çocuk değil, dört tane ufak köpek yavrusu var. Ermeni foto-kurgucular bu köpekleri bir ölçüde yerlerinde tutup üstüne bir resim yapıştırmış ve barsak kanısını uyandıracak bir çeşit kolonu eklemeyi de ihmal etmemişler. Hedefleri; bir ulusu, Cumhuriyet rejimini ve onun kurucusunu böyle bir sahtekarlıkla karalamak ve bu oyunu ortaya dökmede hem aciz, hem isteksiz yabancı çevrelere ‘soykırım’ diye bir şeyi kısa yoldan kabul ettirmektir.’


Sözde, ‘Türklerin 1915’te öldürdükleri Ermenilerin kurukafalarından oluşan piramitler’ kitap ve makalelerde basılan bir fotoğrafın, 1871’de ünlü Rus ressamı Vassili Vereşçagin’in yaptığı bir yağlıboya resim olduğunu 20 yıl önce kanıtlamıştı.

Ataöv, ‘Buna benzer hilelere hep başvuruyorlar. Ermeniler’in yeni bir belge sahtekarlığı’ yorumunda bulundu.

Basın,2005






BOŞUNA DEMİYORUZ; 
ARSIZ, SOYSUZ VE DE YALANCI ERMENİLER!






*****




Azerbaycan Ombudsmanı, sözde Ermeni soykırımının “100. yıldönümü” hazırlıklarına atıfta bulunarak soykırıma ilişkin açıklamalarda bulundu.

AzerNews’un haberine göre Azerbaycan Ombudsmanı Elmira Suleymanova, Türkiye tarafından yapıldığı iddia edilen sözde Ermeni soykırımının “100 yıldönümünde” etkinlikler düzenlemek isteyen Ermenilerin kendilerinin gerçek bir soykırım işlediğini belirtti.


“Ermeniler tarafından gerçek bir soykırım yapıldı” şeklinde konuşan Suleymanova, Hocalı’da yapılan soykırıma değinerek bunun “korkunç bir soykırım” olduğunu ve “maalesef Hocalı soykırımının son soykırım da olmadığını” belirtti.


“Yıllar içinde Azerbaycan’da, soykırım olarak adlandırılabilecek kanlı olaylar meydana geldi” şeklinde konuşan Suleymanova, dünya kamuoyunun bu konuda bilgilendirilmesi gerektiğini belirtti.


Basın 2013





"Ermeniler açtıkları ateşle , çoluk çocuk demeden önlerine çıkan herkesi taradılar."


"Ermeniler, hamile kadınların karınlarını deşiyor, insanların diri diri kafaderilerini soyuyor, kulaklarını kesiyor, bebeklerin gözünü, tırnaklarını çıkarıyorlardı."


"Akıllara durgunluk veren, kendilerine has usullerle insanları işkencelerle katlediyorlardı."


"Vahşi, Vahşilik, böyle insanlar, böyle insan yeryüzünde yoktur, tarih boyu....!!!"




HOCALI KATLİAMI : video








*Mourad Topalian 2012 konuşması (hala beyinleri zehirliyor) : video



MOURAD TOPALİAN-Yasadışı örgüt JCAG’ın ve ARF’nin askeri kanadının lideri ve ABD’nin en güçlü isimlerinden biri


MOURAD TOPALİAN’ın 12 Ekim 1980′de U.N.Plaza’da bombalama olayı, 3 Haziran 1981′de Los Angeles’daki Anaheim Convention Center’ın bombalanması, 20 Kasım 1981′de Beverley Hills’deki Türk Başkonsolosluğu’nun bombalanması, 22 Ekim 1982′de Philadelphia’da Türkiye fahri konsolosunu ofisinde öldürmeye kalkışmak gibi eylemlerde yer aldığı belirlendi. 


Yasadışı örgüt JCAG’ın ve ARF’nin askeri kanadının lideri ve ABD’nin en güçlü isimlerinden biri olan, istediği zaman ABD Başkanları ( BİLL CLİNTON) ile bile görüşebilen bu Ermeni, kamuoyunun karşısına tam bir terörist olarak çıkmıştır. Mourad Topalian bu olaydan sonra tutuklanmış, 30 yıl mahkum olması gerekirken, yapılan anlaşmayla 37 ay hapisle cezalandırılmıştır.



"WHİTE HOUSE" BİLE İŞİN İÇİNDE...




Türk Diplomatlar 3. ve 4.bölümde 
belgesel ingilizce







BOŞUNA DEMİYORUZ MAYASI BOZUK 
ATASI NEYSE ÇOCUĞU DA O, 
ANADOLUDA TÜRK KATLİAMLARINI YAPANLARIN ÇOCUKLARI HOCALI'DA YAPTI, FIRSATINI BULSALAR TORUNLARI DA KATLİAM YAPAR, 
ÇÜNKÜ O ŞEKİLDE YETİŞTİRİLİYORLAR...!!!!




________________________________