Translate

1 Ocak 2016 Cuma

SANA HER ŞEYİNLE SAHİBİZ...






* Torba kanunda nüfus işleriyle ilgili yer alan detaylar: 

Kimlik kartında yer alacak biyometrik verinin türü, niteliği ve alınma yaşı Bakanlıkça belirlenecek. Biyometrik verisi alınacak kişilerin şahsen müracaatı esas olacak. Biyometrik verisi alınmayacak çocukların kimlik kartı müracaatı veli veya vasileri ile bildirim yükümlülüğü bulunan kişiler tarafından yapılacak. Merkezi veri tabanında tutulan biyometrik veriler kimlik doğrulama işlemleri dışında kullanılamayacak.

Haberlinki:











MAYIS 2014'TEN İTİBAREN AVRUPA'DA YENİ DOĞAN TÜM BEBEKLERE RFID MİKROÇİP TAKILACAK !

ADIM ADIM YENİ DÜNYA DÜZENİ'NE !

Bu proje 2006 yılında planlanmış ve ne tesadüftür ki bu teknolojiyi anlatan Idiocracy filmi de 2006'da vizyona girmişti.

Avrupa'da yeni doğan bebeklere Mayıs 2014'den itibaren deri altı RFID mikroçipler takılacak. Söz konusu mikroçipler, enerjisini insan vücudundan karşılayacak ve son derece hassas GPS konum belirleme sensörü bulunduracak. 5 metre yanılma payıyla uydudan yeri tespit edilebilen mikroçipleri taşıyan insanların kaçma ve saklanma şansları olmayacak. Kimlik ve sağlık bilgileri de bu çipler üzerine kaydedilecek.

AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMEYE ÇALIŞAN TÜRKİYE'DEKİ BEBEKLER İÇİN DE BÖYLE BİR ZORUNLULUK GETİRİLMESİ KAÇINILMAZDIR !

link ingilizce
alıntılınan FB sayfası





18 Ekim 2014/haber linki

Yeni çipli kimlikler Aralık ayından itibaren dağıtılmaya başlanacak!





Çipli kimlik kartlarını almak isteyenler bu haberi okuyarak merak ettikleri yeni kimlik kartları ne zaman verilecek sorusunun yanıtını bulabilirler. 10 yıl boyunca geçerli olacak olan yeni çipli kimlik kartları kırıkkale'den dağıtılmaya başlandı. Yüzde yüz olarak herkesin eline geçmesi için ise süre 3 yıl meniz gerekmektedir. 10 yıl geçerli olacak yeni kimliklerin fiyatı belli oldu 

3 yıl içerisinde tüm ülke genelinde dağıtılacak 1 GB'lik hafızası olan çipin de yer alacağı kimlik kartlarının maliyeti 18 lira olacak. 

Kimlik sahteciliği yok olacak ... haber linki


...mış, hadi be, paranın, kredi kartlarının hatta insanların bile sahtesi varken, kimlik sahteciliği yok olacakmış....ki TC numarası vermişlerdi, o ne peki? Mostralık mı?










Stille Nacht, 
Heilige Nacht. 
Alles schläft!
Bigbrother überwacht!





// Mutlu Yıllar !!!
MI?