Translate

23 Aralık 2013 Pazartesi

DEVRİM ŞEHİDİ KUBILAY"I SAYGIYLA ANIYORUZ


Ey Yüce Türk Ulusu! 

Bu Millet kendisini geçmişte mehdi ilan eden Kubilay'ı katleden bir şerefsizi tanıdı. Bugünde bu şerefsizin torunu ABD'de Türkiye hakkında ahlaksızca "Barış süreci" ve "Kürdistan" söylemleri ile övünürken en son yolsuzluk konusunda ağlayan ses tonu ile kendileri hakkında iftira atıldığını ilan etti... 

Bu Halk NAMUSLU VATANDAŞLAR ile HARAMİLER arasında ayrımı öğrenmeli ve Hırsızlık çetesine dur derken artık NAMUSLU İNSANLARI yönetime taşımalıdır.

Samet Demiralp.




DEVRİM ŞEHİDİ KUBILAY"I SAYGIYLA ANIYORUZ:

23 Aralık 1930 tarihinde, Cumhuriyet değerlerimizin ve laikliğin savunucusu Asteğmen Öğretmen Kubilay, saltanat ve hilafet özlemiyle halkın dini duygularını sömürmeye çabalayan bir gerici grubun ayaklanması sonucu Menemen’de katledilmiştir .

Mustafa Kemal Atatürk; “-Büyük ordunun kahraman genç zabiti ve Cumhuriyetin mefkûreci muallim heyetinin kıymetli uzvu Kubilay Bey, temiz kanı ile cumhuriyet hayatiyetini tazelemiş ve kuvvetlendirmiş olacaktır" demektedir.

Yitirdiğimiz tüm Aydınlık Savaşcılarımız, özgür yurttaşlar olmamızın öncüleri olarak, toplumsal belleğimizdeki saygın yerlerini almışlardır. 


Saygıyla anıyoruz..


_________________