Translate

28 Ekim 2021 Perşembe

İklim Değişikliği ve 5G

 

"Havayı kontrol eden Dünya'yı kontrol eder."

Lyndon B.Johnson
ABD eski Başkanı
"The Dimming" belgeselinden



Arslan Bulut / Florida'da aşı yerine antikor tedavisi

28 Ekim 2021 / Yeniçağ-link

Türkiye'yi yöneten kadro ise aşı ve iklim konusunda küresel dayatmaları harfiyen uyguluyor. Öyle ki Çevre Bakanlığı'nın adı "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı" diye değiştirildi! Paris İklim Andlaşması onaylandı. Derken Tayyip Erdoğan, "Bir süredir müzakereleri yürütülen, ülkemize Yeşil İklim Fonu'ndan 3 milyar 157 milyon dolar kaynak sağlanmasıyla ilgili mutabakat zaptının geçtiğimiz günlerde imzalandığının müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi.

Bu para, tarım ve hayvancılıkta yeni dayatmaların pilot bölge olarak önce Türkiye'de uygulanacağını gösteriyor. Zira parayı veren düdüğü çalar! Bu süreç, büyükbaş hayvanların uydurma bir sebeple itlaf edilmesi gibi girişimlere, su kaynaklarının kullanımına sınırlama getirilmesine, dolayısıyla tarım üretimin azalmasına ve gıda krizine kadar gider. Su ve gıdayı kısıtlarsanız, dünya nüfusu azalır! Aşıların hedefi de son olarak Fethiye'de görülen Bill Gates'e göre dünya nüfusunu azaltmak değil miydi? İnanmayan, birazcık araştırsın! ///



Suçu "ineklere" atıyorlar, oysa gelecekteki küresel sıcaklığın sebebi 5G; Yeryüzündeki baz istasyonları ve uzaydaki uydular, "Sera Gazı"nı yaratacak! Ayrıca hayvancılığı bitirmek istemeleri "Yapay Et" üzerinden kazanç sağlamak içindir!


Corona semptomları da aynı değil mi?
Soru: Deneysel gen-bazlı sıvılar (aşı-adayları) ile 5G ve iklim değişikliği arasındaki bağlantı nedir?

* Why are scientists worried about 5G?

5G & Oxygen / video

"Bilim adamları, oksijen moleküllerinin özelliklerindeki bu değişikliğin artık kanımızdaki hemoglobinle etkili bir şekilde bağlanmalarına izin vermeyeceğinden endişe ediyorlar.

> bu muhtemelen solunum sıkıntısına yol açabilir.

> korona ile yaşanan artan solunum sıkıntısını açıklayabilir."


"Scientists worry that this change in the propersties of oxygen molecules will no longer allow them to effectively bond with the hemoglogib in our blood.

> which could possibly lead to respiratory distress

> may explain the increased respiratory distress experienced with corona" ///





Mikrodalgafırınları (2.5ghz) gıdanın içindeki su moleküllerini (H2O) titreştirir, ortaya çıkan enerji ısıya dönüşür. Frekans arttıkça atmosferdeki gazlar zayıflar. 60ghz de oksijen emilir ve zayıflar, 5G 2.6-60ghz arasındadır. Yeryüzündeki su buharlaşır. Sıcaklık artıkça nem oranı artar.


ÖNEMLİ: Yaşa göre vücudumuzun %45-75'i sudan oluşur. 20ghz ve üstü frekansların etkisi insan hayatını tehlikeye atar! Oksijen yetersizliği! Yani, gelecekte HAVAyı da satacaklar, çünkü Oksijen maskesi olmadan yaşayamayacak!



* 60-GHz oxygen band: precise broadening and central frequencies of fine-structure lines, absolute absorption profile at atmospheric pressure, and revision of mixing coefficients / PDF

M.Yu.Tretyakov, M.A.Koshelev, V.V.Dorovskikh, D.S.Makarov, P.W.Rosenkranz

Published 2005, Journal of Molecular Spectroscopy / https://doi.org/10.1016/j.jms.2004.11.011

Abstract

The 60-GHz band of 16O2 was studied at room temperature and at low (up to 4 Torr) and atmospheric pressures. Precision measurement of central frequencies, self-broadening, and N2-broadening parameters of fine-structure transitions up to N = 27 was performed by use of a spectrometer with radio-acoustic detection (RAD). The measured parameters are compared with GEISA/HITRAN databanks, MPM92, and other known data. An improved set of the oxygen fine-structure spectroscopic constants is obtained. The absorption profile was recorded in the range 45–96 GHz for laboratory air and pure oxygen at atmospheric pressure by use of a resonator spectrometer with noise level of about ± 0.05 dB/km, and used for deducing the first-order line mixing coefficients and for quantitative assessment of second-order mixing effects. A refined set of MPM parameters is derived from the new data and presented here.




"Paris İklim Anlaşması" ihanettir, soykırımdır!

Nüfus azaltması > "AŞI" diyen de bu, Yapay et ve gıda kontrolü diyen de bu, Havayı kontrol etmek isteyen de bu.



Bill Gates, kripto para değil, Trakya'da toprak alıyor!

Arslan Bulut, 23 Nisan 2021/Yeniçağ-link

Türkiye Kanal İstanbul güzergahının iki tarafındaki toprak satışlarını konuşurken, Bill Gates'in, Edirne ve Kırklareli'nde 22 bin dönüm tarım arazisi satın aldığı bildirildi. Trakya 2000 Sitesi'nin haberine göre Gates'in Türkiye'de toplam 56 bin dönüm arazi aldığı öğrenildi. ///



Trakya'da 5G ?

Türkiye 5G istasyonlarının Faz 1 ve Faz 2 durumları: link


Dünyada 5G istasyonlarının haritasında Türkiye'de sadece İstanbul görülüyor! /link




* "In Historic Decision, Federal Court Orders FCC to Explain Why It Ignored Scientific Evidence Showing Harm From Wireless Radiation"

16 April 2021 /Enviromental Health Trust / link

“Cep telefonları bir ilaç olsaydı, yıllar önce yasaklanırlardı. 5g'nin piyasaya çıkmasına asla izin verilmezdi. FCC tarafından göz ardı edilen yayınlanmış çalışmaların giderek artan bir gövdesi, kablosuz radyasyona maruz kalmanın, özellikle çocuklar için çok sayıda sağlık etkisine yol açabileceğini açıkça göstermektedir. Araştırmalar, kablosuz radyasyonun kanser riskini artırdığını, hafızaya zarar verdiğini, beyin gelişimini değiştirdiğini, üreme sağlığını etkilediğini ve çok daha fazlasını gösterdiğini gösteriyor. Ayrıca, fcc'nin cep telefonu ve hücre kulesi radyasyonuna günlük maruz kalmamızı ölçme şekli ölümcül derecede kusurlu ve yanlış bir güvenlik duygusu sağlıyor.”

“If cell phones were a drug they would have been banned years ago. 5G would never have been allowed to market. An ever mounting body of published studies — ignored by the FCC — clearly indicates that exposure to wireless radiation can lead to numerous health effects, especially for children. Research indicates wireless radiation increases cancer risk, damages memory, alters brain development, impacts reproductive health, and much more. Furthermore, the way the FCC measures our daily exposure to cell phone and cell tower radiation is fatally flawed and provides a false sense of security.” ///


 Kanda pıhtı gibi insan üzerindeki etkileri - 5G link


Dr.Devra Devis; (link) (link)

Kablosuz radyasyon frekansları daha hızlı ve daha yüksek hale geldikçe, penetrasyon* derinliği azalır, ancak emilim oranı artar.

[*Penetrasyon derinliği, elektromanyetik radyasyonun nüfuz edebileceği bir malzemedeki derinliktir. Elektromanyetik radyasyon bir nesneye çarptığında, bir kısmı nesneden sıçrar, ancak bir kısmı emilir.]

Çocuklarda daha düşük frekanslar beyinlere ve bedenlere derinlemesine emilir, çünkü kafatasları yetişkininkinden daha incedir. Gelişmekte olan beyinlerinin nöronları tamamen miyelinli* değildir ve beyinleri daha fazla sıvı içerir. Sonuç olarak, çocuklar beyne maruz kalma başına yetişkinlere göre orantılı olarak daha fazla kablosuz radyasyon emeceklerdir.

[*Birçok nöron, aksonları etrafında, hücre dışı sıvıdan izole eden beyazımsı bir maddeye sahiptir. Bu madde miyelindir. Bu miyelin kılıfları sinir sistemimizde çok önemli bir işleve sahiptir: sinir impulslarının hızlı ve etkin bir şekilde sinir hücreleri arasında iletilmesini sağlar; beyin ve omurilik.]

5G'nin 30 ila 300 GHz arasındaki daha hızlı mm dalga frekansları cilt yüzeyinin içine ve hemen altına emilir. Maruz kalan biyolojik olarak etkililenir. 

ABD Savunma Bakanlığı, yüksek güçlü mm dalgalarına sahip silahlar geliştirdi. Ağrı Işını olarak da bilinen Aktif İnkar Sistemi (ADS) Afganistan'a konuşlandırıldı, hapishanelerde test edildi, Somali'de korsan caydırıcı olarak kabul edildi.

Bu frekanslar ter kanalları tarafından çok daha yüksek oranlarda emiliyor ve uzmanlar 5g'nin güvenliği konusunda uyarıyor. Bu ter kanalları EMF antenleri olarak görevi görür.

5G frekansları sıcaklık artışlarında büyük artışlara neden olabilecek. Maruz kalanlarda kalıcı doku hasarına neden olabilir.

Arılar ve böcekler 5g'den üç kat daha fazla güç emer, bu da polenlemede büyük değişikliklere yol açar.


Arılar kaybolursa, ekosistem çöker, insan nesli tükenir.

5G ile sıcaklık artar. Hayvanlarda davranış bozuklukları, genetik hasar, üreyememesi ve göç. İnsanlarda beyin, sperm, göz, bağışıklık sistemi ve genetiğinde hasarlar, davranış değişiklikleri, demans/alzheimer, kanser. Bakteriler direnç kazanır. Bitki&ağaçlar kurur, ekosistem bozulur!


İklim değişikliği, kıtlık, susuzluk, ölüm > Nüfusun azalması...


* 5G: THE UNREPORTED GLOBAL THREAT

Dr Devra Davis

May 19, 2019 by ES-Ireland /link



Lloyd Burrell - 5G Radiation /link

5G Up in the Air: Do manmade wireless radiation transmissions threaten the earth’s atmosphere? - 15 July 2021



* Elektromanyetik (EM) Kirlilik – Tablet Kullanımı ve Çocuklarımız

Elektromanyetik Alanların Sağlık ve Biyolojik Etkileri var mı?

Gazi Üniversitesi - link




* THE MICROWAVE ABSORPTION SPECTRUM OF OXYGEN - PDF

M. W. P. STRANDBERG, C. Y. MENG, J. G. INGERSOLL

TECHNICAL REPORT NO. 87, NOVEMBER 19, 1948

RESEARCH LABORATORY OF ELECTRONICS

MASSACHUSETTS INSTITUTE OF TECHNOLOGY



!!! "Ancak, saldırgan hava şartlandırma çabaları kesinlikle ABD güçleri tarafından büyük bir titizlikle üstlenilse de, bir düşmanın özel bir hava durumu değiştirme yeteneği elde etmesine izin veremeyeceğimiz açıktır."  !!!

* Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025

A Research Paper Presented To Air Force 2025

by Col Tamzy J. House, Lt Col James B. Near, Jr., LTC William B. Shields (USA), Maj Ronald J. Celentano, Maj David M. Husband, Maj Ann E. Mercer, Maj James E. Pugh

August 1996 /PDF

Conclusions

The world’s finite resources and continued needs will drive the desire to protect people and property and more efficiently use our crop lands, forests, and range lands. The ability to modify the weather may be desirable both for economic and defense reasons. The global weather system has been described as a series of spheres or bubbles. Pushing down on one causes another to pop up.

We need to know when another power “pushes” on a sphere in their region, and how that will affect either our own territory or areas of economic and political interest to the US.

Efforts are already under way to create more comprehensive weather models primarily to improve forecasts, but researchers are also trying to influence the results of these models by adding small amounts of energy at just the right time and space. These programs are extremely limited at the moment and are not yet validated, but there is great potential to improve them in the next 30 years.

The lessons of history indicate a real weather-modification capability will eventually exist despite the risk. The drive exists. People have always wanted to control the weather and their desire will compel them to collectively and continuously pursue their goal. The motivation exists. The potential benefits and power are extremely lucrative and alluring for those who have the resources to develop it. This combination of drive, motivation, and resources will eventually produce the technology. History also teaches that we cannot afford to be without a weather-modification capability once the technology is developed and used by others. Even if we have no intention of using it, others will. To call upon the atomic weapon analogy again, we need

to be able to deter or counter their capability with our own. Therefore, the weather and intelligence communities must keep abreast of the actions of others.

As the preceding chapters have shown, weather-modification is a force multiplier with tremendous power that could be exploited across the full spectrum of war-fighting environments. From enhancing friendly operations or disrupting those of the enemy via small-scale tailoring of natural weather patterns to complete dominance of global communications and counter-space control, weather-modification offers the war fighter a wide-range of possible options to defeat or coerce an adversary. But, while offensive weathermodification efforts would certainly be undertaken by US forces with great caution and trepidation, it is clear that we cannot afford to allow an adversary to obtain an exclusive weather-modification capability."



* Climateviewer Maps / link


"It's Easier to Kill than Control a Million People" Brzezinski

* GeoEngineering Watch "Waging Weather Warfare On World Populations"

2 January 2018 Video:


Havaya bırakılan alüminyum gibi ağır metaller/elementler, aşıların içindeki ağır metaller, güneşi perdeleme, dünyayı zehirliyorlar.

Isıyı atmosferde hapsediyorlar! Havadaki Oksijen değerleri düşüyor! Alzheimer/Demans'ı yaratan Alüminyum!

"We are dealing with Sociopathic and Psycopathis personalities!"

Dane Wigington - GeoengineeringWatch - watch THE DiMMiNG to ;

İnsanlığın Dünya'nın iklimini ve yaşam destek sistemlerini manipüle etme girişimi, dizginlenmemiş kibirlerin mutlak özüdür. Devam eden küresel jeomühendislik saldırısı gezegenimizi kuşatma altına aldı. Eskiden bildiğimiz gelişen dünya artık yok, tamamen yeni ve hayal edilemeyecek kadar zorlu bir gerçekliğe doğru kör edici bir hızla hızlanıyoruz. Hava harp saldırısını açığa çıkarmak ve durdurmak için ne yapabiliriz? Devam eden cezai iklim mühendisliği işlemleri aşağıdaki PowerPoint sunumunda açıklanmaktadır. “İklim Mühendisliği, Hükümet Suçluluğu Ve Aşı Tehlikeleri" başlıklı Kuzey Kaliforniya etkinliğinde verildi.

İklim mühendisliği matematiksel olarak biyosferde açığa çıkan en yıkıcı antropojenik aktivite şeklidir. Jeomühendislik programları, gökyüzümüze yayılan yüksek derecede zehirli maddeler nedeniyle biyolojik savaş olarak da düşünülmelidir. İklim mühendisliğini açığa çıkarma ve durdurma mücadelesi yaşam mücadelesidir, daha az değil. Alarmın çalmasına yardımcı olmak için hepsine ihtiyaç vardır, güvenilir bir kaynaktan güvenilir verilerin paylaşılması çaba için esastır. Hala bir fark yaratabilirken sesini duyurun. ///




* Küresel 5G kablosuz ağlar hava tahminlerini tehdit ediyor

Yeni nesil mobil teknoloji, önemli uydu tabanlı Dünya gözlemlerine müdahale edebilir.


Global 5G wireless networks threaten weather forecasts

Next-generation mobile technology could interfere with crucial satellite-based Earth observations.

Alexandra Witze / 26 April 2019 /nature com link

doi: https://doi.org/10.1038/d41586-019-01305-4



Bu küresel ısınma sorununu halletmeliyiz. Küresel ısınma teorisi YANLIŞ OLSA BİLE,
ekonomik ve çevre politikası açısından doğru olanı yapıyor olacağız.


Önceki paylaşımlar:

Baz istasyonları

Arılar ölüyorsa

Salgın ve 5G

Ani Kuş ölümleri, 5G ve Event201