Translate

12 Temmuz 2021 Pazartesi

Küresel Çapta Sahtekarlık !

Evet, dünya çapında bir salgın var.

O salgının adı:

Yozlaşma

Yolsuzluk

Yoksulluk




Dr. David E. Martin:

 - En sevdiğim alıntı 2015 yılında Peter Daszak tarafından yapıldı;


"Pan-K*na virus a**sı gibi tıbbi önlemlere duyulan ihtiyaç konusunda halkın anlayışını arttırmamız gerekiyor. Önemli bir itici güç medyadır ve ekonomi yutturmacayı takip edecektir. Gerçek sorunlara ulaşmak için bu yutturmacayı ilerlememize kullanmamız gerekiyor. Yatırımcılar, sürecin sonunda kar görürlerse cevap verecektir."


Peter Daszak Çin lab.tan kaçtığını iddia etmişti, ancak bu özellikle onlar tarafından salınan sentetik patentli bir v***s, çünkü amaçları sp*kepro*ein içeren bir a**yı insanlara vurdurmak ve aynı zamanda da "bağımlılık yapmasını" sağlamak!



Dr.David E. Martin

- My favorite quote is made in 2015 by Peter Daszak;


"We need to increase public understanding of the need for medical countermeasures, such as a pan-c***na v*r*se V*c**ne. A key driver is the media, and the economics will follow the hype. We need to use that hype to our advanced, to get to the real issues. Investers will respond if they see profit at the end of the process."


... to make addicted to a V****ne


!!!!




Dünya çapında A'lananlar ABD yasalarına göre patentli sayılabilir !
Ayrıca artık insan değil, trans-insandır, yani modifiye edilmiş gene sahipler ve patent sahibine aittirler.
Bu da demektir ki artık insan haklarına sahip DEĞİLLERDİR !





Dr.Martin çok önemli açıklamalar yaptı; Doğal değil, yaratıldı, tek bir C V yoktu, 120'nin hepsi de genetik dizilim. Öncelikle veterinerlik için yaratıldı, hepsi patentlerin içinde görülüyor. C Patent 1999, 73 patent aldılar! Özellikle Fa*u*c*i 1999'da fonladı ve patent için başvurdu ama kabul edilmedi. Çünkü özellikle insan anatomisinde ciğerlere saldırıyordu. S*a*r*s doğal değil! Paten başvurularında bile sahtekarlık yaptılar. 2002 de biyolojik silah oldu. Daha önceki sözde salgınlar da yalan, a** satamadılar, planları suya düştü... Bugün ise lab.tan kaçan yok, bu yalan, özellikle salındı, A için Pfzz 2000'de patent başvurusu yapıyor, tarihlere dikkat edin! Çünkü amaç sp*kepro.a**ya yönlendirmekti, sa*gın var dediler, korkuttular (Patentlendiniz!) Varyantlar yok "computer sequence" (bilgisayar dizilimi) var, ben de üretebilirim o varyantları, yarın Omega var diyebilirim! Sizi sürekli A**ya itelediler. Çalışma yaptık diyerek ortaya koyduklarının hepsi birbirinin kopyası, her şey planlandı... CDC'ın K V 2003'teki patent başvurusundan ÜÇ GÜN SONRA Sokoya İlaç endsütrisi A patenti için başvuruyor...

"Kendinize çok basit bir soru sorun ; ÜÇ GÜN ÖNCE patentlenen bir hastalığa karşı nasıl Tedavi patenti için başvurulabilliniyor?.. Üstelik bir başka problem ise Sokoya tedavi için yaptığı çalışmalarını, CDC patent başvurusu yapmadan önce yayınlamıştı ! Ortada bir hastalık yok, ancak Tedavisi var !..." Bu bir Sahtekarlık davasıdır!... Sokoya ise Pfzzz ve J&J'e ait !!!


Ve dahası, hepsi belgeli... Komplo falan değil, Gerçekleri mi öğrenmek istiyorsunuz ? O zaman izlemelisiniz, 2 saat İng.-Alm.... Ayrıca... Follow the money! Çünkü "bu olay fırsat, faydalanın" dediler!



A*'ya yönlendiren Herkes suçludur, Katildir!

Gerçekleri anlatmayan hekimlerimiz, bilim insanlarımız ve hukukçularımız... Susuyorsanız... O zaman bu suça hepiniz ortak olacaksınız !

Teşekkürler (Thank you) Dr. D. Martin

Teşekkürler (Danke) R. Fuellmich


DR. REINER FÜELLMICH,JD INTERVIEWS DR.DAVID E.MARTIN (JULY 09, 2021)

VİDEO



"How do you treat a thing, before you actually have a thing ?"

"Bir şeye sahip olmadan önce o şeyi nasıl tedavi edersin?"


Dr. David E. Martin

July 2021


Meaning:

You don't have the Disease, but you have the Treatment !

Anlamı:

Ortada Hastalık yok, ancak Tedavisi var !




Sansür ise had safhada

google out!!!!




YALAN HABER YAYAN BASIN ve
A olmayan zehirli bir sıvıyı önerenler,
hatta olmak istemeyenleri tehdit edenler için şu madde uygulanmalı!

TCK Madde 213
Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit.
TCK Madde 214 - (1)
Halk arasında endişe, korku ve panik yaratmak amacıyla hayat, sağlık, vücut veya cinsel dokunulmazlık ya da malvarlığı bakımından alenen tehditte bulunan kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.