Translate

28 Ekim 2020 Çarşamba

Karantina ve Sokağa Çıkma yasakları - 2010

 

Harry Vox - Gazeteci / 21 Ekim 2014


Amerikalılar için, işte asıl mesele, bunu duymaya hazır olun! Şöyle olacak...

Onların yaratmaya çalıştığı yönetme şekli...

Bizi kontrol etmek için uygulamaya koydukları yöntemlerden asla vazgeçmeyecekler. Bu zamana kadar bizi kontrol etme yöntemleri içinde uygulamaya koymadıkları tek eksik vardı:

Karantinalar ve Sokağa Çıkma yasakları!

Ve şimdi! Amerika'daki yeni düzene hoşgeldiniz! Bu öyle bir dünya ki otobüse binmek, metro istasyonuna gitmek... öncelikle bu zamana kadar ki uygulamaların eziyetli ve aşırı olduğunu düşünüyorsanız... Çok daha derini ve zorlusu geliyor... Öyle bir hale gelecek ki, daha çok, daha çok hayatlarımızı işgal eden bir hale gelecek ve yönetici sınıfın buna ihtiyacı var!

Çünkü, eğer yönetici sınıf, toplumda geniş çaplı bir huzurluk görürse, hemen arkasından Ebola'nın ortaya çıktığını görürsünüz. Onların ajandalarındaki yeni bir kontrol etme yöntemi, o kadar...

[Yani bizi susturmak için..]

Yüzde yüz eminim... Bu onların başka bir aracı!

Ebola öyle sihirli bir şekilde yayılmaya başlamadı ve şu doktorlar ortaya çıktılar birden ve dediler ki, iki tane beyaz hasta oldu ama iyileştiler ve dediler, ama hastalığı kağan bütün syahlar öldü!.. Anlıyor musunuz?

Ve bir doktor, bir Hristiyan vakıfla bağlantısı var... Bu ortaya çıkardıkları genç doktor aynı zamanda Billy Graham'ın oğlu.. Ve mümkün ki bir sivil toplum örgütü, ortalıkta dolaşanlardan bir tanesi, bu Ebola'yı yayıyor, ya da küçük bir uçaktan insanların üstüne Ebola'yı yağdırıyor.. bilmiyorum... Asıl mesele şu ki, yüz binlerce insana bulaşmasını sağlamak ve insanları kontrolün yeni aşamasına geçmek istiyorlar!


Şimdi size kanıt niteliğinde göstermek istediğim bir belge var:

Sizlere burada Rockefeller vakfının yayınladığı bir belge göstermek istiyorum: Uluslarası Gelişme ve Geleceğin Teknolojisi Senaryoları Rockefeller Vakfı ... Ve ne diyorlarmış bir bakalım. Bu 54 sayfalık bir döküman. 18. sayfaya bakmanızı istiyorum. Ben sizin için okuyacağım. Başlık şu: "Kilit Altında Tutma Aşaması", ve bu terimi 11 Eylül 2001'den sonra, bütün Amerikan sistemi ve halkının "Kilit altında" tutulmaya başlandığında kullanmıştım. Öyle ki kongrenin üstesinden gelindi, Usame bin Ladin yaptı dediler, ve insanlar ellerinde bayraklar: "Nefret ediyoruz, nefret ediyoruz" diye bağırdılar ve her şey kilit altına alındı.

Pekala... 2010'da bu Rockefeller vakfı yazısını yayınladılar (pdf) ve şöyle diyorlar, buna senaryo ismini vermişler, senaryo öyküsü bunlar! Ve geçmiş zaman kipi kullanmışlar ! :

"Sıkılaştırılmış üstten tek hükümet yönetimi dünyası ve daha otoriter bir liderlik ve kısıtlı yenileşme ve giderek artan vatandaş direnişi ! .. 2012 yılında, bütün dünyanın yıllardır beklediği pandemi vurdu ! [Kimsenin pandemi falan beklediği yoktu !!!] Sonunda vurdu !

2009'daki H1N1'in aksine bu yeni grip dalgası - vahşi bir kaz'dan yayılmıştır - hep bir vahşi hayvan buluyorlar, senaryo bunlar! [ burada bahsettikleri Ebola] - Virüs dünya çapında vurduğunda pandemiye en hazırlık ülkeler bile çok kısa bir süre yenik düştüler ve küresel nüfusun neredeyse yüzde 20'sini etkiledi, 7 ay içinde 8 milyon insanı öldürdü. Çoğunluğu da sağlıklı genç insanlardı. Pandemi'nin ayrıca ekonomiler üzerinde de ölümcül bir etkisi oldu...."

Burada ajandalarını, bütün çıplaklığıyla kontrol etme planlarını görüyoruz. Burada yazıyor ve burada yazılanları  gerçek hayata nasıl uyguladıklarını görebilirsiniz. Bu yazılanlar birebir yapacakları emirler de olsa ya da gizzli servisler bunları alıp harekete geçiyor da olsalar, bu üretildi ve işte plan bu.. Her halükarda bu hikayeler  önceden okunmalılar çünkü gizli servisler ne yapacaklarını bilmiyorlar, yardıma ihtiyaçları var ve bu yüzden bu düşünce kuruluşları böyle şeylerle ortaya çıkıyorlar. RAND şirketi, Rockefeller vakfı vs., onların düşünce bulma kuruluşları. Onlar oturup, insanlığa yardım edecek güzel yöntemler bulmakla ilgilenmiyorlar ! Okumaya devam...

"Pandemi'nin ayrıca ekonomiler üzerinde de ölümcül bir etkisi oldu. İnsanların ve malların uluslararası hareketi durma noktasına geldi..."

Zaten böyle olmasını istiyorlar. Tamamen izole olmuş bir insanlık istiyorlar.

"Turizm gibi zayıflatılan endüstriler ve küresel dayanışma ağlarını kırmak..."

Tabi ki turizmi çökertmek isterler, onlar bizi durdurmak istiyorlar çünkü onlar turizm sektöründe yoklar ve onlar seni evinde televizyonun karşısında istiyor. Böylelikle ellerindesin ! Çünkü bir kere tv izledin mi ruhuna sahip oluyorlar!

"Yerelde bile, normalde canlı olan dükkanlar ve ofis binaları aylarca boş kaldı..."


2010 yılında, bütün bunları geçmiş zamanda olmuş gibi yazmaları çok komiğime gidiyor...


"Pandemi bütün gezegeni kapladı, öyle ki Afrika, Güneydoğu Asya ve Orta Amerika'da aşırı derece ölüm oldu. Virüs kontrolden çıkmış bir yangın gibiydi.."

[Bu bir felaket filminin açılış konuşmasına benziyor! Hani filmin başında anlatırlar ya, arka planda da felaketin görüntüleri vardır! Filmin başında sanki olay gerçekmiş gibi bu şekilde açılışını yaparlar... Şunu dinle, en sağlam yeri : ]

"Gelişmiş ülkelerde bile bulaşıcılık çok zorluydu. Amerika Birleşik Devletleri'nin kendi vatandaşalarının uçakla uçmamaları için uyguladığı öncelikli politikası olan *Şiddetle Heves Kırma* politikası, *hoşgörülü bir politika* olduğunda ölümcül sonuçları olduğunu kanıtladı ve hoşgörülü olunca ölümcül sonuçları oldu. Ama virüsün yayılımını sadece Amerika'da değil sınır ötesinde de hızlandırdı. Buna rağmen, bazı ülkeler çok başarılı oldular,  özellikle ÇİN ! Çin hükümetinin hızla uyguladığı karantinaya uymayan bütün vatandaşlarını cezalandırma ve infaz politikası, özellikle de sınırlarını çok hızlı ve insan sızdırmaz şekilde kapatması milyonlarca insanın hayatını kurtardı ve diğer ülkelere oranla, virüsün yayılımını durdurdu..."

Yani burada verdikleri mesaj şu: Totaliter, baskıcı Çin rejimini kendimize örnek almalıyız. Biz de onlar gibi yapmalıyız, diyorlar ! Ve tabi bu elit yönetici sınıfı, Çin rejimine bayılıyor, çünkü bu elitler şunu ispat etmiş oldular: Çin'deki rejim, kapitalizmin en etkili halidir.  Ki buna *otoriter kapitalizm* diyoruz. Yani şöyle demeye getiriyorlar: Bizde de kapitalizm var ama işte onlardaki daha iyi !... Okumaya devam...

" Kendi vatandaşlarını virüse maruz kalmaktan ve zarar görmekten korumak için olağanüstü koruma önlemleri alan tek hükümet Çin hükümeti değildi. Pandemi sırasında, Dünya genelindeki ulusal liderler kaslarını çalıştırdılar, otoritelerini güçlendirdiler ve sımsıkı kuralları ve yasakları dayattılar..." [hazırladıkları ajandayı görüyor musunuz?...]


"MASKE TAKMA ZORUNLULUĞU ve VÜCUT ISISININ ÖLÇÜLMESİ, ORTAK ALANLARA GİRERKEN ..."


Bunu zaten yapmaya başladılar !, Girmeden önce vücut ısısını ölçmeleri, metroya girmeden önce.. Yani bu yasakların olduğu bir yere gidiyoruz...

Ve bu şu anlama geliyor: Sigara içmeden bile önce... yani demek istiyorum ki temel olarak.. Bu hepimiz için bir kuşatma ağıdır. Yani herhangi bir şey yapmadan önce [otur ve kuyruk salla... ]

"Pandemi sırasında ulusal liderler otoritelerini güçlendirdiler ve onlar ... Süpermarket girişlerinde bile vücut ısısını ölçmek diyorlar..." 


* YAPTIĞIN HER ŞEYİN BİZİM DENETİMİMİZDE OLACAĞI BİR SİSTEM İNŞA EDİYORUZ " diyorlar. Yemek bile alamazsın diyorlar. Üretici pazarına gidersem ne olacak?

Bir de şunları dinle, daha da güzelleşiyor...

"PANDEMİ YOK OLSA BİLE, BU DAHA OTORİTER KONTROL DÜZENİ İNSANLARIN VE HAREKETLERİNİN GÖZETLENMESİ DEVAM EDECEK !!! HATTA ŞİDDETLENEREK ARTACAK !!! "

İşte asıl mesele BU !

Zaten 11 Eylül sonrası başımıza gelen bu değil miydi? Hala gaddar kurallar  devam ediyor... ve daha birçok şey...

Süpermarkete bile girebilmek için vücut ısısı kontrolü yapacaklar ve "Ebola" bitse bile diyecekler ki: BU DÜZEN BÖYLE KALSIN, DAHA ÇOK SEVİYORUZ. HEM ZATEN BU KONTROL DÜZENİNİ SAĞLAMAK İÇİN KOMPLE BİR ALTYAPI KURDUK..

KONTROL ŞEBEKESİ...

"Pandemi veya uluslararası terörizm veya iklim krizleri veya artışta olan yoksulluğa karşı giderek artan bu küresel problemlerden dolayı, ülke liderleri kendilerini koruyabilmek için, güçlerini olabildiğince kullanmalılar..."

Allah aşkına, giderek yükselen yoksulluğun, giderek artan sıkı kontrollerle ya da maske taktırmakla ne alakası var??...

"Daha fazla kontrol edilmiş bir dünya fikri başlangıçta çok geniş bir kabul ve onay gördü..."

Kusura bakmayın ama hiç kimse bu şeylerden hoşlanmaz!

"Özgürlük ve mahremiyetinin bir kısmından gönüllü olarak vazgeçen vatandaşlar, bunun karşılığında daha babacan, güvenli ve istikrarlı bir düzene kavuşacaklar..."

Yani bu açık bir şekilde şu bildiğimiz söz ile çelişiyor:


GÜVENLİĞİ İÇİN ÖZGÜRLÜĞÜNDEN VAZGEÇEN, İKİSİNİ DE KAYBEDER !


Hiçbir utanma ya da arlanma duymadan tam tersini söylüyorlar ve şöyle diyorlar:

"Güvenlik ve istikrar için, özgürlük ve mahremiyetimizden vazgeçiyoruz..."

AVUCUNUZU YALARSINIZ !

BUNU YAPARSANIZ KAZIĞI YERSİNİZ !

Milli Güvenlik Muhtırası 10 Kasım 1970, Henry Kissenger'in buluşu. Milli Güvenlik Muhtırası, 200. belge.. size özetleyeceğim. Şöyle diyor: 

"DÜNYA'DA ÇOK FAZLA İNSAN VAR, NÜSUFUN ÇOĞUNDAN KURTULMALIYIZ !"

Şu kelimeyi kullanıyor: " NÜFUS AZALTIMI"

Nüfus azaltımı demek, ZATEN VAR OLAN İNSANLARI ÖLDÜRMEK DEMEK !

Belgede bir de "minerallerinizi alın" diyor !...

Ana fikir şu...

Daha fazla kontrol istiyorlar.

Sokağa çıkma yasakları ve karantinalar gelecek !


Demek istediğim şu..

Amerikalılar yeni bir tür isyan etme, yeni tür bir protesto etme ve organize olma tönetmi bulmadıkları sürece .. Bu kayıtsızlığı kıramadığımız sürece, kayıtsızlık, işte bizde bu var... yoksa burası bir köleler ülkesi olacak ve yönetici sınıf şu an fazla bir direnişle karşılamıyor ve alışveriş listelerinde ne varsa hepsini uyguluyorlar ve karantina ve sokağa çıkma yasağını uzun süredir istiyorlardı ve şimdi bunu başardılar.

Ve eğer bu şekilde kandırıldığınız bir dünya istiyorsanız, çünkü "bu bizim güvenliğimiz için" ya! , evden dışarı çıkmadan önce incelenmemek için ve üzerin aranırsa, suçlu bulunabilirim diye ceplerini kontrol etmek istiyorsan, ve evden dışarı çıktın, kapıda polis var, üzerini arıyor, neden dışarı çıkıyorsun diye soruyor.. Böyle bir dünya istiyorsan, KAYITSIZ KAL ! Hiç bir şey yapma ! O DÜNYA ÇOK YAKINDA SANA GELİYOR !


EKİM 2014 / link

2010 - İtalya "Göçmen bakıcılar" boşluğunu robotlarla dolduracak
2020 - Hani İtalya'da bakım evlerinde aşırı ölümler olmuştu ya!...




2020 !!!!

Komplo Teorisiymiş! 

Akıl tutulması yaşayanların o vakitlerde söylediği buydu (bugünde diyorlar!)...

Hâlâ komplo teorisi olduğunu mu düşünüyorsunuz?...

Eğer öyle düşünüyorsanız, en özetle .... (arzu ettiğiniz sıfatı kendinize seçebilirsiniz...)...


Sonraki adımlarında biri:

"Hükumetler internet trafiğini kontrol altında tutma konusunda başarıya sahiptir, ancak bu çabalar yine de “Dünya Çapında” Web'i kırmaktadır." Rockefeller, 2010


Yani, interneti kısıtlayabilirler, sosyal ağları kapatabilirler...



The present vast overpopulation, now far beyond the world carrying capacity, cannot be answered by future reductions in the birth rate due to contraception, sterilization and abortion, but must be met in the present by the reduction of numbers presently existing. This must be done by whatever means necessary!

Şu anda dünya taşıma kapasitesinin çok ötesinde, mevcut nüfus muazzam aşırı, doğum kontrolü, kısırlaştırma ve kürtajın neden olacağı doğum kontrolü gelecekteki azalmaları yanıtlayamaz. Ancak şu anda mevcut sayıların azalmasıyla karşılanmalıdır. Bu, gerekli olan her şekilde yapılmalıdır!


!